Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

Ο Αντι-Ρατσιστής είναι κωδική λέξη του Αντι-Λευκού! (4 ΒΙΝΤΕΟ)


Η «Λευκή γενοκτονία» των Ευρωπαίων και ιδίως των Ελλήνων – το μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία της ανθρωπότητας!

Το φλέγον δημογραφικό πρόβλημα της πατρίδας μας σε συνδυασμό με την επιτηδευμένη και έξωθεν δημιουργηθείσα ψευτο-προσφυγική κρίση (εποικισμός) διαλύει κάθε ψευδαίσθηση περί των "αξιών", "αρχών", "ανθρωπιστικών ανησυχιών" και όλως αυτών των αηδιών που ξεστομίζουν οι μη διορισμένοι υπάλληλοι της Νέας Παγκόσμιας Τάξης!

Μπορεί με στόμφο να δηλώνουν αντιρατσιστές αλλά είναι απλά αντιλευκοί ρατσιστές!
Αν διαφωνεί κάποιος από εσάς ας μου απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματα:

1. Πόσες μη-Λευκές χώρες έχουν πλημμυρίσει με μετανάστες/πρόσφυγες/εποίκους.2. Σε πόσες μη-Λευκές χώρες εφαρμόζεται η λοβοτομική διδασκαλία τους "πολυπολιτισμού", της "διαφορετικότητας", του "πλουραλισμού", του "πολιτιστικού εμπλουτισμού" και λοιπές αηδίες; Ο "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ! 3. Γιατί καπιταλιστικές χώρες, κυβερνώμενες από υπαλλήλους των τραπεζών και των βιομηχάνων δαπανούν δισεκατομμύρια σε προγράμματα "αντιρατσιστικής" προπαγάνδας και πρόνοιας έτσι ώστε να πλημμυρίσουν τις χώρες τους με δυνητικά επικίνδυνες για την σταθερότητα μειονότητες; Έχασε κανείς τον ανθρωπισμό του και τον βρήκαν οι καπιταλιστές; ΈΛΕΟΣ!

Η αλήθεια είναι ότι πίσω από όλα βρίσκονται οι αιώνιοι εχθροί της αλήθειας και της Δημιουργίας του Θεού, οι Σιωνιστές οι οποίοι σπονσοράρουν και χαιρεκαικούν για την καταστροφή των Χριστιανών (έτσι αποκαλούν αποκλειστικά τους λευκούς, είναι η Ταλμουδική θέαση του κόσμου)


Σχόλιο Εξέγερσης Ελλήνων: Την επόμενη φορά που θα συναντήσετε έναν ''άντι''ρατσιστή ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ! Η ΑΦΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ - Η ΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ - ΟΙ ΛΕΥΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ:


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: