Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΖΗΤΗΣΕ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΦΎΓΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ


ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!

Αλβανίδα μητέρα ζήτησε σε συνέλευση του Ελληνικού Σχολείου της Περιοχής Αγ. Πεντελεήμονα, όπου στα 140 παιδιά τα 120 είναι αλλοδαπά, να πάρουν τα παιδιά τους οι Έλληνίδες Μάνες και να φύγουν από το σχολείο μια που αυτοί (οι Αλλοδαποί ) έχουν την πλειοψηφία!

Η καταγγελία έγινε στην εκπομπή του Δημήτρη Κωνσταντάρα στο κανάλι ART -TV και στην εκπομπή του «Τα πάντα ρει» .

Έτσι θα γίνει σιγά σιγά με τους άλλους εισβολείς σε όλη την χωρα,ετσι και αλλιώς θα έχουν μπασταρδέψει τους Έλληνες (οι 3 στις 10 έχουν πηδ@@@ με αλβανούς ήδη!),όποτε ποιος θα μιλήσει; οι λαθρο θα γίνουν εθνικιστές(η φασίστες οπως λενε οι αριστεροί ) υπέρ της Ελλάδας? δεν γίνονται αυτά! το σχέδιο ειναι μελετημένο καλά!

Δεν έβγαλαν και τις γυναικες απο τα σπίτια να δουλέψουν τυχαια, μεσώ του μασονικής ισότητας και καλά! μιλάνε αυτοί που έχουν την γυναικά ως ζώο για ισότητα! αν ειναι δυνατόν! να ειναι καλά οι ηλίθιες... έχει πολλές! ειδικά τώρα με το gargazil, γέμισε ο τόπος απο όρθια βλήματα! γιαυτό και οι πιο πολλές έγιναν αριστερές μέσα σε ενα χρόνο! για του λογού το αληθές ρωτήστε αν το gargazil έχει αλουμίνιο πέρα απο ολα τα αλλα!ενα γιατρό που να ειναι σε σύνταξη η τέλος πάντων να μην ειναι σε νοσοκομείο και τα "παίρνει" !και μετα ρωτήστε τι κάνει το αλουμίνιο στον εγκέφαλο! 

πηγη:http://www.aetos-apokalypsis.com

2 σχόλια:

klampanos είπε...

Από όλη τη σαβούρα που έχει κατακλυσει τη χώρα, ειναι οι πιο επικίνδυνοι. Είναι ο λαός που έχει υποστεί την χειρότερης μορφής ανθελληνική παιδία και το μίσος τους για εμας ειναι αβυσσαλέο. Πέραν αυτού, η κλοπή και γενικά η παρανομία, είναι μέρος της κουλτούρας τους και υπερισχύει καθα άλλης αξίας, ακόμα κι' αυτής της ανθρώπινης ζωής. Μην πιστέψετε πως τα παιδιά τους αφομοιώνονται και αποκτούν Ελληνική συνείδηση. Εμείς λεμε πως οι " καλλίτεροι" Έλληνες ειναι αυτοί που ζουν μακρυα από την Ελλαδα. Γιατί να μην ισχύει το ίδιο και γι' αυτούς που λόγω και της γειτνίασης, το μίσος ανατροφοδοτείτε με τις συχνές επισκέψεις στην πατρίδα τους. Τέλος, πέρα από την δική μου άποψη υπάρχει και η αδυσώπητη πραγματικότητα των αριθμών. Εννιά στα δέκα περιστατικά παραβατικότητας εμπεριέχουν τον Αλβανο τους. Μην τους εμπιστεύεστε και μην τους λυπάστε. Ποτέ μην ξεχνάτε πως όλοι τους μπήκαν στην Ελλάδα παράνομα. Μπήκαν από την ... πίσω πόρτα. Δεν νομίζω ότι κάποιος που θα μπει στο σπίτι σας από την πίσω πόρτα ειναι ευπρόσδεκτος. Αντίθετα, ο Έλληνας μετανάστης πήγε όπου πήγε νομότυπα και από την μπροστινή πόρτα.

ΑΓΕΛΑΣΤΟΣ ΧΩΡΑ είπε...

GARDASIL ΝΟΜΙΖΩ.